Over ons

ALLSTOCK is begonnen op de gezellige markten van Amsterdam en is uitgegroeid tot een internationale onderneming met strategische kantoren in Nederland en China.

Onze gevarieerde productportfolio omvat: Reisartikelen, duurzame en stijlvolle koffers en tassen. Gereedschap, een uitgebreide selectie elektrisch en tuingereedschap voor industrieel en persoonlijk gebruik. Stroomgeneratoren, betrouwbare generatoren voor diverse doeleinden. Keukenapparatuur, van pannen tot geavanceerde kookmachines, wij bieden alles om je culinaire ervaring te verbeteren. Mobiliteitsproducten, moderne fietsen en scooters voor efficiënt en milieuvriendelijk vervoer.

Bij ALLSTOCK zijn we trots op het ontwikkelen van duurzame relaties met onze zakelijke partners. Ons gespecialiseerde team werkt hard om aan de eisen van bedrijven over de hele wereld te voldoen en biedt persoonlijke oplossingen en betrouwbare supply chains. Of je nu een kleine detailhandelaar bent of een grote onderneming, wij zijn er om je groei te ondersteunen met onze uitgebreide voorraad en deskundige kennis.

Onze merken

Eigen productielijn & private label

Wat ALLSTOCK echt onderscheidt, is ons vermogen om een voorsprong op de concurrentie te behouden door middel van onze eigen productielijnen voor geselecteerde producten. Dit stelt ons in staat om onverslaanbare prijzen te bieden en tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen en uniekheid in de markt te garanderen.

Naast ons uitgebreide productassortiment biedt ALLSTOCK ook private label-diensten aan. Hierdoor kunnen onze zakelijke klanten producten met hun eigen logo’s personaliseren, wat een unieke kans biedt om de merkidentiteit en marktaanwezigheid te versterken.

WHATSAPP

+31 6 20 82 89 71

EMAIL

contact@allstock.nl

Nieuwe imports als eerste zien?
Email
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.